У Черкасах дівчата забивали цвяхи, а юнаки ходили на підборах

У Черкасах дівчата забивали цвяхи, а юнаки ходили на підборах

Черкаські студенти взяли участь у незвичайному та цікавому заході – гендер-квесті «Шлях до гармонії», що проходив у парку «Сосновий бір». Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби ЧНУ ім. Богдана Хмельницького.

Інтелектуально-динамічну гру було організовано Центром гендерної освіти ЧНУ ім. Б. Хмельницького, Управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської ОДА та Молодіжним ресурсним центром.

Аналогічний захід відбувається у Черкасах вже втретє. Традиційно серед завдань квесту – оцінка впливу гендерних стереотипів, пошук фемінітивів у мові, популяризація відповідального батьківства, гендерна просвіта громади. Додалися і нові вправи практичного характеру – учасники навчалися переодягати малюків та готувати кашу.

У фіналі квесту молодь мала продемонструвати дев’ять кроків до гармонійних стосунків: прислухатися один до одного, гнучко розподіляти сімейні обовязки, не боятися проявити себе у діяльності, що є нетиповою для їх статі. Усі учасники подолали нелегкий шлях до гендерної гармонії, ламаючи гендерні стереотипи, за що отримали грамоти та подяки, а також заохочувальні призи від Управління у справах сім\’ї, молоді та спорту, а головне – чудовий настрій та позитив!

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x