Для перемоги «Мавпам» не вистачило кількох секунд (ВІДЕО)

Для перемоги «Мавпам» не вистачило кількох секунд (ВІДЕО)

З програшним рахунком 68:72 (23:10, 17:22, 13:25, 15:15) завершилася для нашої баскетбольної команди «Черкаські Мавпи» вчорашня гра з «Хіміком». Лише за кілька секунд до кінця матчу южненці змогли обіграти наших спортсменів. Про це «Нова Доба» дізналася на сайті «Черкаський спорт».

Почалася гра з доволі продуктивного баскетболу. \”Хімік\” відзначився двома поспіль триочковими атаками, а черкасці відповіли командною дисципліною та фантастичною продуктивністю Рональда Мура, який ще до перерви здобув 14 очок та віддав 6 передач. Видовищний ривок черкасців розпочався з блискучих захисних дій. За п’ять хвилин ігрового часу у другій половині стартового періоду «Мавпи» дали можливість взяти лідеру Суперліги лише 2 очки! Таким чином, господарі організували ривок – 15:2 – і відправилися на першу перерву з солідною перевагою – 23:10.

Після перерви феєрії Рональда Мура відповів Роландас Фрейманіс. Бігмен южненців за короткий відрізок часу здобув свої 11 балів і повернув «Хімік» до гри. Причому важливим компонентом відповіді гостей також стали захисні дії. «Хімік» агресивніше почав грати біля власного щита і спромігся скоротити своє відставання до восьми очок. Саме з такою перевагою команди відправилися у роздягальню – 40:32 – на користь «Черкаських Мавп».

На майданчик значно зарядженішим повернувся «Хімік». За короткий проміжок часу гості вирівняли ситуацію у боротьбі на щитах. Причому южненці виграли кілька поспіль відскоків у чужій трисекундній зоні, завдяки чому майже зрівняли рахунок – 42:39. Продуктивно у ці хвилини попрацювала зв’язка Фрейманіс-Тревіс. Бігмени «Хіміка» не лише домінували у трисекундній зоні, а й робили результативні «скидки» на триочкову дужку. Важкий удар «Мавпи» витримали, стабілізував ситуацію на паркеті двома результативними атаками Чумакова. Все ж кінцівку третього періоду конструктивніше провів «Хімік», який завдяки триочковому Попова, завершив третій період з невеликою перевагою – 53:57.

Все мало вирішуватися у четвертій десятихвилинці, яка, як і весь матч, вийшла наддраматичною. «Мавпи» з вогнем в очах кинулися відігравати своє мінімальне відставання. Кальніченко важливим середнім знову вивів вперед свою команду – 60:59. А після цього триочковий Михайлюка підірвав емоційну атмосферу в залі – 64:59. Відповідь, уже після тайм-айту, запропонував Фрейманіс. Форвард гостей втретє у цій грі вдарив здалеку і «Хімік» впритул наблизився до помаранчево-чорних. За 20 секунд до фінішу матчу гості вели з різницею в одне очко – 69:68. Ледь не все вирішила у цій грі спроба «Мавп» провести швидку атаку: Сміт накинув на алейуп Уошбарну, однак передача була зависокою і Джейсон не зумів її переплавити у важливі очки. У свою чергу, досвідчені гравці «Хіміка» другого шансу «Мавпам» вже не дали. 68:72 – прикра поразка «Мавп» у драматичному матчі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x