На Канівщині затримали пару серійних крадіїв

На Канівщині затримали пару серійних крадіїв

З сараю одного із місцевих жителів Канівського району чоловіки викрали металеві вироби, які продали односельчанину. Сума завданих збитків становить близько 800 гривень. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

З інформацією до Канівського відділення поліції звернувся 60-річний житель одного із сіл району. Чоловік розповів, що невідомі особи проникли на територію його дачного домоволодіння, збили замок із сараю та викрали металеві вироби.

Працівники поліції зібрали всі необхідні речові докази та розпочали пошуки зловмисників. Від місцевого жителя правоохоронці дізналися, що нещодавно до нього приходили двоє сусідів, у яких він купив металеві вироби, про які розпитували правоохоронці.

Поліцейські встановили, що до вчинення кримінального правопорушення причетні 19- та 29 річні місцеві жителі. Чоловіків доставили до відділення поліції для дачі пояснень. Правоохоронці встановили, що за останні декілька місяців затримані вчинили ще дві крадіжки з чужих домоволодінь.

За даним фактом слідчим відділенням Канівського відділення поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Покарання за вчинення кримінального правопорушення передбачено позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x