Черкащанин намагався зареєструвати квартири за підробленими документами

Черкащанин намагався зареєструвати квартири за підробленими документами

За словами прокурора міста Черкаси Олександра Маслюка, громадянин намагався зареєструвати право власності на дві квартири. Однак у ході перевірки прокуратурою міста встановлено, що відомості у поданих ним на реєстрацію офіційних документах не відповідають дійсності та містять ознаки підроблення. Про це «Нова Доба» дізналася в прокуратурі міста Черкаси.

За результатами перевірки за додержанням законів у діяльності органів державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень, до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості про факт підроблення та використання завідомо підробленого документа.

У зв’язку з цим зареєстровано кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч.ч.1,4 ст.358 КК України – підроблення та використання підроблених документів.

Досудове розслідування доручено проводити слідчому відділу Соснівського РВ у м.Черкаси УМВС України в Черкаській області.

За подібні правопорушення Кримінальним кодексом передбачено штраф, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до двох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x