«Черкаський Дніпро» здобув «срібло» першої ліги

«Черкаський Дніпро» здобув «срібло» першої ліги

«Черкаський Дніпро» досяг свого найвищого результату у новітній історії нашої держави – «срібло» чемпіонату України серед команд першої ліги. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби черкаської команди.

ФК «Полтава» – «Черкаський Дніпро» 0:2 (0:0)

Дата матчу – 01.06.2016 р.
30 тур. м.Полтава. Стадіон «Локомотив». Початок о 18 год.
Арбітри: А.Жабченко (м.Хмельницький), І.Альохін (м.Хмельницький), Д.Шудрік (м.Сімферополь).
Спостерігач арбітражу: Г.Бич (м.Київ).

ФК «Полтава»: М.Бонь, В.Парамонов, Б.Кушніренко, О.Ковтун, Р.Гудак, М.Зеленевич (С.Семенюк, 58), С.Вовкодав, Є.Іванов, А.Недоля (В.Сокуренко, 68), В.Насібулін, Б.Семенець. Тренер: А.Безсмертний.

«Черкаський Дніпро»: М.Кучинський, Д.Балан, Р.Гончаренко, О.Тарасенко, О.Синьогуб, О.Кошка, М.Лісовий (О.Сафонов, 70), І.Мединський, І.Семенина (Л.Кошадзе, 53), Я.Ямполь, О.Батальский (Р.Качур, 64). Тренер: І.Столовицький.

Голи: О.Тарасенко (64), О.Сафонов (81).
Попередження: Б.Кушніренко (72), С.Вовкодав (78) – немає.

Незважаючи на вчорашнє рішення атестаційного комітету ФФУ, яке позбавило можливості другій за рангом команді першої ліги у наступному сезоні грати у Прем’єр-лізі, підопічні Ігоря Столовицького вийшли на поле полтавського стадіону «Локомотив» украй вмотивованими. Тим паче на грі були присутні перші особи міста і області – міський голова Анатолій Бондаренко та голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко.

Черкащани з перших хвилин поєдинку розпочали осаду захисних редутів господарів поля, а кількість гольових моментів біля воріт опонента просто зашкалювала.

Вже на 7-ій хвилині після навісу із правого флангу Олександр Батальський перевірив на міцність поперечку воріт ФК «Полтава». У одній із наступних атак Максим Лісовий з гострого кута небезпечно пробив повз дальню стійку. Двічі Ярослав Ямполь роздавав навіси з правого флангу – у першому випадку Ігор Семенина влучив у голкіпера Мирослава Боня, а в другому Олександр Батальський в падінні головою пробив мимо цілі.

Після перерви гольові моменти біля воріт полтавчан почали виникати ледь не що хвилини. Бонь потягнув постріл від Батальського, а на добиванні Ямполь був не точним. Згодом нападник дніпрян Олександр Батальський з лінії карного майданчика перекинув м’яча і через голкіпера і через поперечку воріт. Далі Леван Кошадзе з дуги поцілив у стійку.

Долю матчу вирішили два розіграшу кутових: на 64-ій хвилині після удару в падінні головою Олега Кошки найвправнішим на добиванні у карному майданчику господарів поля виявився капітан команди Олег Тарасенко, а на 81-ій хвилині Олександр Сафонов з ліній воротарської розстріляв Мирослава Боня – 2:0.

У проміжку між забитими голами відзначимо відмінний дальній удар грузина Левана Кошадзе та сейв голкіпера ФК «Полтава».

У час, що залишився до завершення поєдинку, приїжджа команда впевнено контролювала хід гри та не залишила жодного натяку на шанс господарям бодай завдати удар по воротам Максима Кучинського.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x