Черкаські спортсмени здобули призові місця на Чемпіонаті в Молдові

Черкаські спортсмени здобули призові місця на Чемпіонаті в Молдові

Наталія Золотухіна й Андрій Мартинюк (на фото) посіли на першості країни-сусіда третє і друге місця відповідно. «Нова Доба» про це дізналася з сайту «Черкаський спорт».

27-28 травня 2016 року в місті Тирасполі проходив Відкритий Чемпіонат Молдови. Представники Черкаської області, вихованці школи вищої спортивної майстерності майстри спорту України міжнародного класу Наталка Золотухіна та Андрій Мартинюк взяли участь у цьому Чемпіонаті. Наталка Золотухіна посіла третє місце з результатом 71,06 м, цим самим перевершила на шість сантиметрів норматив на Олімпійські Ігри-2016 у Ріо-де-Жанейро та поповнила потенційно олімпійську команду.

Цей же результат дає шанс Наталії Золотухіній узяти участь і у Чемпіонаті Європи з легкої атлетики в Амстердамі, норматив на який також виконав Андрій Мартинюк, посівши друге місце з результатом 73,65 м.
Окрім МСУМК Наталки Золотухіної та МСУМК Андрія Мартинюка, у Чемпіонаті Європи в Амстердамі візьме участь МСУ Денис Нечипоренко, який підтвердив норматив на Кубку України. Вітаємо спортсменів та їх тренерів: Тихомирова Анатолія Михайловича та Нечипоренка Леоніда Анатолійовича.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x