На встановлення рекорду в Черкасах зареєструвалися 800 осіб

На встановлення рекорду в Черкасах зареєструвалися 800 осіб

Національний рекорд з качання пресу в Черкасах встановлюватимуть попередньо 800 осіб. Про це повідомила заступник начальника управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської ОДА Катерини Коваленко, інформує УНН.

«Наразі ми маємо 800 учасників. Взагалі реєструвалося понад 1500 осіб. Але враховуючи, що ми на Соборній площі не всіх розмістимо, то приходилось відмовляти бажаючим. Плюс очікуємо додатково ще близько 200 осіб, які не реєструвалися. Дорозраховуємо до 1000 учасників», – зазначила Катерина Коваленко.

За її інформацією, учасникам роздадуть килимки, а після заходу всі отримають сертифікат-підтвердження про те, що вони брали участь у встановленні національного рекорду.
Качання пресу розпочнеться у 16:30. До того на сцені посадовці привітають всіх містян, котрі приєднались до цього заходу. Відбудеться руханка, а потім виконання вправи на прес. Опісля встановлення рекорду на центральній площі відбудуться показові виступи представників федерацій різних видів спорту. Окрім цього, всі охочі виконуватимуть індивідуально вправи на прес. Переможці отримають книги та сертифікати від відділення Національного олімпійського комітету України в Черкаській області.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x