Біля Соборного скверу в Черкасах запрацював фонтан

Біля Соборного скверу в Черкасах запрацював фонтан

На площі біля Соборного скверу, що на перетині вулиць Смілянської та Надпільної, запустили фонтан. Водограй, який повторює обриси Кременчуцького водосховища, збудували зо два роки тому, утім, тоді його так і не ввели в експлуатацію. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби ЧМР.

Нині ж його роботу відновили та впорядкували квітники поруч із ним. Відповідне доручення на одній із оперативних нарад дав мер Черкас Анатолій Бондаренко. Над цим міські комунальники працювали впродовж тижня.

Як розповів виконувач обов’язків головного інженера комунального підприємства «Черкасиводоканал» Василь Заїка, як і інші водограї, він працюватиме щодня з 10-ої ранку до 10-ої вечора.

За його словами, нині в нашому місті діє близько десяти фонтанів, більшість із них – перебувають на балансі підприємства. Серед тих, які цього року відновили свою роботу, – водограй на площі 700-річчя. Ще позаминулого сезону він вийшов із ладу.

Цього року міська влада запланувала реконструювати та відновити роботу ще кількох фонтанів.

Як розповів в.о. директора комунального підприємства «Дирекція парків» Володимир Стойко, розпочали реконструкцію водограю в парку Сосновий бір біля літнього кінотеатру. Водночас, тривають роботи з відновлення фонтану у сквері Богдана Хмельницького, який довгий час не працював.

– Свого часу цей фонтан був засипаний землею, там облаштували квітник, – каже Володимир Стойко. – Поки ми розчистили його від землі, далі працюватимемо над відновленням мереж.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x