На Чорнобаївщині затримали шахрая

На Чорнобаївщині затримали шахрая

На Чорнобаївщині зловмисник ошукав свого товариша, повернувши борг сувенірною купюрою. За фактом шахрайства відкрито кримінальне провадження. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП Черкаської області.

До Чорнобаївського відділу поліції надійшло повідомлення від 57-річного жителя району про те, що його ошукали. Потерпілий розповів: його односелець, який заборгував йому 500 гривень, розрахувався з ним фальшивою купюрою.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Заявник розповів, що його приятель був винен йому кошти. Коли прийшов час повертати борг, чоловік розрахувався з ним купюрою номіналом 500 гривень. Однак у магазині при спробі купити товар, продавець повідомив йому, що купюра є сувенірною, тому розрахуватися нею неможливо. Чоловік спершу хотів самотужки вирішити питання зі своїм кривдником, однак зловмисник відмовився його слухати. Поліцейські відшукали підозрюваного та при спілкуванні з ним вияснили, що він дійсно вирішив віддати борг таким чином, зловживаючи довірою свого товариша.

За даним фактом Чорнобаївським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає обмеження волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x