Черкаських безробітних вчили ставати бізнесменами

Черкаських безробітних вчили ставати бізнесменами

Про те, як створити бізнес власними руками, йшлося у ході семінару для незайнятого населення, який днями був проведений у міському центрі зайнятості за участю фахівців Державної податкової інспекції у м. Черкасах Головного управління Міндоходів у Черкаській області. Про це «Нова Доба» дізналася на офіційному сайті ГУ Міндоходів у Чркаській області.

Працівники відділу активної підтримки безробітних Черкаського міського центру зайнятості розповіли учасникам семінару про основні види підприємницької діяльності, ознайомили учасників семінару з механізмом отримання виплати допомоги по безробіттю на відкриття власної справи. Також майбутні підприємці довідалися про вимоги підприємницької діяльності.

З початку року у міському центрі зайнятості за участі фахівців Міндоходів проведено 9 навчальних семінарів, на яких побувало понад 200 безробітних, що виявили бажання розпочати власну справу.

Присутніх проінформували про діючі системи оподаткування: спрощену систему оподаткування для суб’єктів підприємницької діяльності – фізичних осіб та особливості роботи на загальній системі оподаткування тощо.

Крім того, слухачам презентували офіційне видання відомства «Вісник Міністерства доходів і зборів України», звернувши увагу присутніх на корисну для них інформацію, та запросили майбутніх підприємців до співпраці з часописом.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x