Вихованці канівського шкільного лісництва відвідали парк «Софіївка»

Вихованці канівського шкільного лісництва відвідали парк «Софіївка»

Подорож до Національного дендрологічного парку «Софіївка», що в Умані, здійснили вихованці шкільного лісництва, яке діє при Державному підприємстві «Канівське лісове господарство». Про це «Новій Добі» повідомили в обласному управлінні лісового та мисливського господарства.

Як пояснив директор ДП «Канівське лісове господарство» Едуард Симоненко, юні лісівники протягом навчального року (а саме стільки тривали заняття при шкільному лісництві) відповідально та старанно вивчали лісову справу. А ще діти брали активну участь у щорічній весняній акції «Майбутнє лісу – в твоїх руках». Тому адміністрація підприємства прийняла рішення подарувати дітям чудову екскурсію профспілковим коштом підприємства.

– Маємо виховувати для себе гідну зміну, – ділиться думками Едуард Володимирович. – Тому й приділяємо нашим дітям максимальну увагу. Ліс завжди був, є і буде. А отже, в усі часи його треба охороняти, захищати та примножувати. Хто, як не ми – сучасні працівники лісового господарства, зможе краще донести до юних сердець важливість цієї справи?

Під час екскурсії Національним дендрологічним парком «Софіївка», що є пам\’яткою краєвидного типу світового садово-паркового мистецтва кінця XVIII – першої половини XIX століть, вихованці шкільного лісництва мали змогу закріпити знання, отримані на заняттях із лісової справи. А ще – із насолодою каталися човном на тамтешньому озері, знайомилися з екзотичною флорою дендропарку, розважалися на атракціонах, фотографувалися у строях, що були модні у XIX столітті, і просто спілкувалися між собою в невимушеній обстановці.

…Зворушені та щасливі, сповнені незабутніх вражень учасники екскурсійної поїздки поверталися надвечір додому. Зусібіч лунали захопливі розповіді про побачене, а ще – діти сердечно дякували організаторам подорожі за увагу і турботу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x