На Канівщині рятувальники розповідали селянам про причини пожеж

На Канівщині рятувальники розповідали селянам про причини пожеж

6 червня, співробітники Канівського районного відділу Управління ДСНС у Черкаській області спільно із представниками районного Товариства Червоного Хреста відправилися в профілактичний рейд до села Пекарі. Під час рейду співробітники Держслужби з надзвичайних ситуацій ознайомили місцевих жителів із статистикою надзвичайних подій, які трапилися в районі з початку року. Про це «Нова Доба» дізналася в управління ДСНС України в Черкаській області.

Цей населений пункт рятувальники та волонтери обрали не випадково, адже з початку року в ньому виникла найбільша кількість пожеж.

Спілкуючись з громадянами, фахівці ДСНС розповіли людям про основні причини виникнення пожеж та їх наслідки. Інспектори ДСНС наголосили господарям приватних домоволодінь на дотриманні правил пожежної безпеки в побуті, під час відпочинку на природі та біля води.

Також під час рейду рятувальники звернули увагу селян на правила поведінки під час виявлення вибухоненебезпечних предметів та нагадали першочергові дії під час виявлення небезпечних знахідок.

Оскільки розпочалися літні канікули співробітники Служби порятунку звернулися до батьків з проханням не залишати свою малечу без нагляду, постійно навчати їх правилам безпеки життєдіяльності.

Представники Товариства Червоного Хреста, в свою чергу, нагадали жителям села привила надання домедичної допомоги при опіках та різних травмах.

З ким вдалося поспілкуватися цього дня учасники рейду вручили інформаційні листівки, а також розповсюдили їх на інформаційних дошках села та вкинули їх до поштових скриньок приватних домоволодінь.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x