Чоловік на Смілянщині забив колишню дружину насмерть

Чоловік на Смілянщині забив колишню дружину насмерть

Тяжкі тілесні ушкодження він наніс кулаками та ногами, від яких жінка померла на місці. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 121 Кримінального кодексу України. За вчинене зловмиснику загрожує до десяти років позбавлення волі. «Нова Доба» про це дізналася в секторі комунікації Головного Управління Національної поліції в Черкаській області.

До Смілянського відділу поліції надійшло повідомлення по лінії 102 від чергового швидкої допомоги про те, що в одному з сіл району у власному домоволодінні виявлено труп 52-річної місцевої жительки з численними тілесними ушкодженнями.
На місце події було направлено слідчо-оперативну групу. Від працівників медичної допомоги поліцейські дізналися, що до них звернувся місцевий житель з повідомленням, що його співмешканка померла.

Правоохоронці оглянули домоволодіння потерпілої та провели по дворовий огляд. Оглянувши прилеглу територію поліцейські відшукали підозрюваного неподалік від місця вчинення кримінального правопорушення. Ним виявився 55-річний колишній чоловік потерпілої.
Як з\’ясувалося саме він і викликав медиків, після того, як побив жінку. Зізнаючись слідчим, розповів, що вони вживали разом спиртне, потім між ними виникла сварка, яка переросла в бійку. Зловмисник наніс декілька ударів руками, потім ногою чим завдав тілесні ушкодження жінці, від яких вона померла. Зрозумівши, що накоїв, викликав медиків.

За цим фактом Смілянським відділом поліції зловмиснику оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за частиною 2 статті 121(Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України та обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. За скоєне вбивці загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x