Під час застілля односельчани побилися

Під час застілля односельчани побилися

Під час розпиття алкогольних напоїв між односельчанами виникла бійка. У результаті якої один із учасників конфлікту ударом стільця наніс тілесні ушкодження іншому. Потерпілий госпіталізований, а кривдник дає покази. «Нова Доба» про це дізналася в секторі комунікації Головного Управління Національної поліції в Черкаській області.

До Уманського відділення поліції звернувся 39-річний житель району, який повідомив про спричинення йому тілесних ушкоджень. На місце події виїхала слідчо-оперативна група відділення.
Як з’ясували правоохоронці двоє жителі одного із сіл районі спільно випивали в будинку одного із них. Після чергової чарки оковитої між чоловіками виникла словесна перепалка, в результаті якої господар недійшовши компромісу із своїм гостем, ударом стільця наніс йому тілесні ушкодження в область голови та ключиці.
Потерпілого з підозрою щодо закритої черепно-мозкової травми госпіталізовано до місцевої лікарні. 49-річний кривдник дає покази слідчому.

Цю подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та за попередньою кваліфікацією відкрито кримінальне провадження передбачене частиною 1 статті 125 (Умисне легке тілесне ушкодження). За висновками судово-медичної експертизи кваліфікація може бути змінена. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x