З початку року на дороги Черкащини виїхало понад 4 тисячі водіїв-початківців

З початку року на дороги Черкащини виїхало понад 4 тисячі водіїв-початківців

В Регіональному сервісному центрі МВС в Черкаській області підрахували скільки нових водіїв цього року з’явилося на дорогах Черкащини, та скільки автовласників в області отримали послуги, які пов’язані з реєстрацією, перереєстрацією, зняттям з обліку автомобілів, що були проведені у сервісних центрах МВС Черкаської області з початку року. Так, з початку 2016 року 4 363 особи вперше отримали водійські посвідчення. При цьому відсоток складення іспитів з першого разу склав 60,6%. Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаському регіональному сервісному центрі МВС України.

– Показник у 60 відсотків складання іспитів з першої спроби є нормальним, – зазначив в.о. директора Регіонального сервісного центру МВС в Черкаській області Володимир Андрущенко, – Атестаційна комісія старанно та уважно переглядає результати як теоретичних, так і практичних іспитів курсантів. Ми не можемо дозволити собі випускати на дороги людей, які не мають достатньо навиків для безпечної їзди. Статистика ДТП показує, що досить часто винуватцями дорожніх аварій є саме водії з початковим стажем водіння. Тому іспити приймаються відповідально, а омрієні посвідчення водія отримують лише ті, хто добре орієнтується в ПДР та впевнено почувають себе за кермом на проїжджій частині.

Загалом же, з початку року, враховуючи процедури обміну та відновлення, в області видано 7 822 посвідчення водія.

Також, протягом п`яти місяців 2016 року працівники сервісних центрів МВС в Черкаській області здійснили 19632 операції, пов’язані з реєстрацією, перереєстрацією та зняттям транспортних засобів з обліку.

За вказаний період працівниками сервісних центрів виявлено 5 випадків підроблення документів, 11 автомобілів з підробленими номерами кузова чи агрегатів та 7 транспортних засобів, які знаходилися у розшуку.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x