В Умані вже почали готуватися приймати хасидів

В Умані вже почали готуватися приймати хасидів

До наступного паломництва хасидів в Умані вже почали активно готуватися. Найперше, вчора в Уманській міськраді відбулося засідання робочої групи виконавчого комітету. Там на обговорення винесли питання оперативного розв’язання питань під час масового перебування в місті брацлавських хасидів у вересні – жовтні 2016 року. Цю інформацію повідомляє прес-служба Уманської міськради.

«На засіданні було проаналізовано стан прийому паломників-хасидів у 2015 році та зазначено, що минулого року на святкування Рош-га-Шана прибула рекордна кількість прочан. За прогнозами цього року їх кількість становитиме на рівні минулого, що фактично становить понад третину населення міста. Така кількість людей на обмеженій території створюєвелике навантаження на інфраструктуру міста і потребує додаткових заходів щодо дотримання громадського порядку, санітарної очистки території, водо-, електро-, газозабезпечення тощо», – йдеться у повідомлення

Водночас виконком обговорив питання щодо організації реєстрації паломників, розвитку готельної інфраструктури та приведення до норм чинного законодавства України об’єктів забудови, упорядкування місця розгортання ринку, ліквідаціїстихійної торгівлі та узаконення всіх пунктів харчування, підготовки комунальних підприємств та укладання угод про надання послуг відповідними службами, забезпечення належних санітарно-технічних умов та охорони правопорядку в районі компактного розселення брацлавських хасидів.

Відповідним структурним підрозділам, що мають причетність до прийому паломників, було підготовано відповідні доручення.

Нагадаємо, минулого вересня на святкування Рош-га-Шана до Умані прибула рекордна кількість брацлавських хасидів – 29490.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x