Громада Лисянщини передала допомогу військовим

Громада Лисянщини передала допомогу військовим

Реалізуючи завдання Президента України, Черкащина продовжує опікуватися об’єктами Збройних сил України. Так, військова частина А1744, що дислокується в Черкасах, отримала допомогу продовольством та матеріально-технічними засобами від громади Лисянщини. Її особисто доправив автобатівцям голова Лисянської райдержадміністрації Володимир Павличук.

Цього ж дня автобатівці отримали найголовніший подарунок – двигун до трактора-екскаватора. «Рідний» двигун машини давно зносився фізично й не підлягав ремонту, тож техніка простоювала. «Нова Доба» про це дізналася в Лисянській РДА.
– Треба й котлован вирити, і майданчики під техніку нагорнути, зробити якісь інші інженерні споруди, а ми не маємо чим, – розповідає офіцер-психолог Євген Мальцев. – А коли йдуть рясні дощі, як оце зараз, то утворюються величезні калюжі і ми не можемо їм нічим зарадити. А якби працював наш екскаватор, то й горя б не знали.

Командир частини полковник Олександр Тимошенко розповідає, що такий двигун їм конче потрібний. Бо при виконанні інженерних робіт трактор-екскаватор замінить не один десяток військовослужбовців. Та й оперативність, і продуктивність праці в рази вища. А солдати, замість того, щоб вручну рити котловани, відтепер займуться опануванням військової науки.
Володимир Павличук пояснює, що Лисянський район шефствує над військовою частиною. Тож коли її командування звернулося по допомогу, особисто взяв під контроль питання щодо забезпечення вояків таким необхідним двигуном.
– Коли мав везти двигун до військової частини, то вирішив ще й пригостити солдатів смаколиками, – розповідає Володимир Миколайович. – Місцеві майстри випічки дослухалися до мого прохання і передали автобатівцям ці чудові вироби. За що я їм особисто вдячний.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x