У Смілі серед ночі зловмисник пограбували молоду дівчину

У Смілі серед ночі зловмисник пограбували молоду дівчину

Завдяки оперативному реагуванню, грабіжника було затримано екіпажем поліції. Про це «Нова Доба» дізналася в секторі комунікації Головного Управління Національної поліції в Черкаській області.
До Смілянського відділу поліції звернулася 21-річна жителька Сміли з повідомленням, що її пограбували. Дівчина розповіла, що на вулиці невідомий спровокував з нею конфлікт, а потім, застосувавши фізичну силу, шляхом ривка, викрав у неї золотий ланцюжок та зник з місця події на автомобілі світлого кольору.

Працівники поліції в ході проведення оперативно-розшукових заходів відшукали зловмисника. Ними виявився 24-річний місцевий житель. Патрулюючи місцевість, на території однієї із шкіл поліцейські помітили автомобіль, на який вказувала потерпіла. Побачивши молодика, дівчина відразу впізнала в ньому свого кривдника. Поліцейські оглянули транспортний засіб зловмисника, де виявили ланцюжок, який належав заявниці.

За цим фактом Смілянським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x