\”Богдан\” випустив перші китайські кросовери Lifan

\”Богдан\” випустив перші китайські кросовери Lifan

Днями на черкаському автозаводі Богдан були зібрані перші дослідні зразки кросовера Lifan X60. Представники компанії Lifan Group – комерційний менеджер Jacob Liu і маркетинг – менеджер Tom Tang, а також команда технічних фахівців – підтвердили якість збірки, що відповідає стандартам виробника, і схвалили подальше виробництво. Про це «Новій Добі» повідомили в пресс-службі корпорації «Богдан», з посиланням на Lifan в Україні.

Наразі в Черкасах вже є перші 90 машинокомплектів, початок великовузлового складання яких заплановано на початок лютого. Машинокомплекти складаються з пофарбованого , але неукомплектованого кузова, а також відповідних комплектуючих й устаткування. Завод Богдан планує випустити перші 50 кросоверів Lifan X60 до кінця лютого. Вже на початку березня перші автомобілі черкаського складання надійдуть у торгову мережу. Підготовчі роботи на заводі Богдані тривали близько двох місяців. Пропускна можливість складального цеху – сто одиниць на місяць. За необхідності вона може бути збільшена.

Нагадаємо, кросовер Lifan X60 укомплектований 1,8 -літровим 16-клапанним бензиновим двигуном потужністю 133 к.с. Кросовер має два варіанти комплектації – з автоматичною трансмісією і з механічною КПП. У Черкасах буде збиратися тільки варіант з 5-ступінчастою механічною трансмісією.

Для корпорації «Богдан» Lifan стане вже третім китайським партнером. До цього корпорація вже налагодила співробітництво з фірмами Great Wall, Jac.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x