Прокуратура Черкаської області захистила інтереси держпідприємства у суді

Прокуратура Черкаської області захистила інтереси держпідприємства у суді

Прокуратура області здійснила вступ і участь у судовій справі про банкрутство державного підприємства, яке має стратегічне значення для економіки та безпеки держави та є зберігачем запасів державного резерву України. Про це «Нова Доба» дізналася від Черкаської обласної прокуратури.

У справі про банкрутство, провадження у якій було порушено наприкінці 2015 року господарським судом Черкаської області, низкою суб’єктів пред’явлено кредиторські вимоги до боржника з метою включення їх до реєстру кредиторів.

Оскільки прокуратурою області в ході вивчення матеріалів справи встановлено безпідставність грошових вимог приватних структур на загальну суму 20,9 млн. грн., прокурор висловив та підтримав принципову позицію стосовно запобігання задоволенню вимог.

За активної участі прокуратури 6 червня ухвалою господарського суду Черкаської області відмовлено юридичним особам приватного права та фізичній особі-підприємцю у визнанні їхніх грошових вимог на вищевказану суму та включенні їх до реєстру кредиторів боржника, що відповідає державним інтересам.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x