Голова ОДА відвідав Тальнівщину

Голова ОДА відвідав Тальнівщину

9 червня в рамках робочої поїздки Черкащиною Тальнівський район відвідав голова Черкаської обласної державної адміністрації Юрій Ткаченко. Очільник області зустрівся із головою районної державної адміністрації Василем Клименком, головою районної ради Валентиною Любомською, депутатом обласної ради Володимиром Копійченком, начальником управління агропромислового розвитку Віталієм Захарчуком. «Нова Доба» про це дізналася в Тальнівській районній раді.
У ході візиту на Тальнівщину, голова Черкаської ОДА відвідав пам’ятник полеглим прикордонникам у с. Легедзине, Легедзинський державний історико-культурний заповідник «Трипільська культура», сільськогосподарське підприємство ВАТ «Промінь-АА», бібліотеку в с. Білашки.

Керівники району й сільський голова Сергій Гульченко розповіли високому гостеві про останній бій прикордонників у серпні 1941, а директор Легедзинського історико-культурного заповідника «Трипільська культура» Владислав Чабанюк повідав про історію нашого краю у сиву давнину.

Юрій Ткаченко високо оцінив культурну спадщину Тальнівського району і пообіцяв, що обласна влада надасть фінансову та організаційну допомогу в облаштуванні прилеглої території біля пам’ятника прикордонникам і ремонті фойє у музеї трипільської культури.
Під час поїздки Юрій Ткаченко оглянув роботу сільськогосподарського підприємства «Промінь-АА» і поспілкувався із керівниками підприємства Миколою і Анатолієм Скіченками. Він відзначив високий рівень підприємства, яке завдяки широкій механізації, гарній якості сільськогосподарських культур, впровадженню іноземних технологій виробництва, посідає одне із провідних місць не лише у районі, але й за його межами. «Те, що я побачив у вас, приємно мене здивувало. Саме такі успішні підприємства гарантують розвиток українського села, збереження робочих місць та інфраструктури, залучення інвестицій. А у свою чергу, такі села будуть гарною основою об’єднаних територіальних громад» , – зауважив Юрій Олегович.
Насамкінець, голова облдержадміністрації відвідав бібліотеку у с. Білашки, поспілкувався із сільським головою Любов Чмигою і мешканцями села.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x