Канівчанин украв у сусідки велосипеда

Канівчанин украв у сусідки велосипеда

З її подвір’я чоловік викрав велосипед та поїхав додому. За декілька годин зловмисника встановили та доставили до відділення поліції. Його дії слідчі кваліфікують як крадіжка. Про це “Нова Доба” дізналася в ГУ НП у Черкаській області.

До чергової частини Канівського відділення поліції звернулась 62-річна жителька одного із сіл району. Жінка розповіла, що з її подвір’я невідома особа викрала велосипед. Опрацьовуючи заяву потерпілої, правоохоронці провели по дворовий обхід села та від випадкових свідків дізнались, що люди бачили, як на велосипеді, про який розпитували поліцейські, по селі їздив 49-річний односельчанин. За місцем проживання крадія, працівники поліції виявили викрадений велотранспорт. Чоловіка доставили для дачі показів до відділення поліції. Свої дії підозрюваний не зміг пояснити, тому що на момент крадіжки перебував в стані алкогольного сп’яніння.

За цим фактом слідчим відділенням Канівського відділення поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Покарання за вчинення кримінального правопорушення передбачає позбавлення волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x