На Городищині навели лад біля пам’ятника

На Городищині навели лад біля пам’ятника

Група небайдужих городищан 11 червня провели суботник біля пам’ятного знаку «Крила», що при в’їзді до Городища з боку села Валява. Його становили в 1969 році на честь 2-ї повітряної армії Першого Українського фронту, що брала участь у Корсунь-Шевченківській битві зимою 1944 року.

У суботнику взяли участь дорослі й школярі. Повирубували бур’яни, позбирали й повивозили сміття, попідбілювали бордюри. Після роботи всіх частували смачною кашею.

– Я безмежно вдячний усім, хто відгукнувся на заклик, – говорить Роман Козюра, депутат міської ради. – Зберегти пам\’ять про Другу світову війну – наш громадянський і людський обов’язок. Адже в ті страшні лихоліття жертвували собою заради нас точнісінько такі українські хлопці, які сьогодні ризикують життям на Донбасі. Тільки в 1941-му війна прийшла до нас із заходу, а тепер – зі сходу. Ми ставимо пам’ятники героям Небесної Сотні й героям АТО, проте не повинні забувати й тих, що врятували Європу від фашизму 70 років тому. Тож вирішили навести лад до 22 червня, коли почалася радянсько-німецька війна. Це потрібно не мертвим, це потрібно живим. Тепер пам’ятник має доглянутий вигляд. Подібні акції благоустрою плануються проводити й надалі. Тільки хочеться, щоб жителі міста проявляли більшу свідомість й активніше долучалися до суспільних справ.

Володимир Чос

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x