Олексій Сюткін виборов перемогу Чемпіонату України з триатлону

Олексій Сюткін виборов перемогу Чемпіонату України з триатлону

Фестиваль з триатлону «DneprTriathlonFest 2016» відбувся нещодавно у місті Дніпро. Близько півтисячі учасників зі всієї України завітали на спортивний захід. Змагання проходили серед всіх категорій: любителів, професіоналів, паратриатлоністів, молоді та дітей. Вікова категорія спортсменів також була досить широкою. Про це «Нова Доба» дізналася від Відділення НОК України в Черкаській області.

Традиційно спортсмени долали 3 етапи: плавання, велодистанцію та біг. Черкащанин Олексій Сюткін здобув перемогу на чемпіонаті України на олімпійській дистанції з триатлону серед молоді та дорослих.

«Відбувся основний Чемпіонат України на олімпійській дистанції в Дніпрі, – пише на своїй сторінці в «Фейсбук» Олексій. – Спасибі хлопцям за конкуренцію, глядачам і спонсорам – за підтримку! І особливо вдячний моїй родині, яка мене підтримувала всі ці дні!»

«Олексій Сюткін – дуже перспективний триатлоніст. Він неодноразово демонстрував високі результати на Кубках і чемпіонатах світу та Європи, представляв Україну на Перших Європейських іграх в Баку. Перемога на чемпіонаті України – це його черговий крок до власного спортивного зростання. Віримо в Олексія і докладаємо максимум зусиль, аби створити йому якісні умови для тренувань і забезпечити всім необхідним. Адже він виконує дуже важливу та високу місію – презентує світові нашу державу», – зазначає Президент федерації триатлону України Андрій Більда.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x