На Золотоніщині затримали зухвалого крадія

На Золотоніщині затримали зухвалого крадія

Поки господар відволікся, чоловік зайшов у хату та викрав водяний електронасос, який відразу після крадіжки продав за 200 гривень. Відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До чергової частини Золотоніського відділу поліції зателефонував 64-річний місцевий житель. Чоловік повідомив, що з його домоволодіння знайомий вчинив крадіжку водяного електронасоса. На вказану адресу виїхала слідчо-оперативна група.

Заявник розповів правоохоронцям, що він зайшов за будинок на декілька хвилин, а коли повернувся, то побачив, як з домоволодіння вибігає його знайомий, в руках якого був електронасос. Власними зусиллями потерпілий хотів повернути річ, але знайомий сказав, що насоса не крав. Від сусідів працівники поліції дізнались, що вони також бачили, як з подвір’я вибігав чоловік з краденим. Правоохоронці розшукали 36-річного підозрюваного та запросили до відділу поліції. В кабінеті слідчого він розповів, що на крадіжку пішов заради власної наживи. Після викрадення відразу продав водяний насос за 200 гривень, які витратив на власні потреби.

Слідчим відділенням Золотоніського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x