Черкаських платників запрошують скористатися новаціями сервісу «Електронний кабінет»

Черкаських платників запрошують скористатися новаціями сервісу «Електронний кабінет»

У 2014 році платники податків, зборів, платежів (юридичні особи та самозайняті особи) зможуть формувати податкову звітність у електронному вигляді в одному пакеті (декларація + додатки) та надсилати її до органів Міндоходів у режимі реального часу, використовуючи новий електронний сервіс «Електронний кабінет платника податків». Про це повідомив «Новій Добі» в.о. начальника ДПІ у м. Черкасах Олег Коваль.

– Цей новий онлайновий сервіс розпочав роботу на веб-порталі Міністерства доходів і зборів з 5 грудня 2013 року. Завдяки йому кожен платник відтепер має змогу не лише підготувати, заповнити та надіслати податкову звітність в електронному вигляді, але й переглядати дані про стан розрахунків з бюджетом, – наголосив Олег Коваль.

Електронний кабінет платника податків – це персональне автоматизоване робоче місце платника, працювати в якому він може без використання спеціально встановленого клієнтського застосування.

Окрім того, електронний кабінет є захищеним, персоналізованим та безпечним електронним сервісом, який надає безконтактні способи взаємодії платників податків та Міністерства доходів і зборів з використанням сучасних інформаційно-комунікаційних технологій.

Увійти до Електронного кабінету можна за адресою kpp.minrd.gov.ua або за гіперпосиланням „Електронний кабінет платника податків” на порталі Міндоходів шляхом авторизації за допомогою електронного цифрового підпису. У разі відсутності такого ключа, отримати його можна безкоштовно у відділі реєстрації користувачів при ГУ Міндоходів у Черкаській області за адресою: м. Черкаси, вул. Хрещатик, 235, кабінети 108-109. Тел. для довідок 33-91-77.

З детальною інструкцією щодо роботи Електронного кабінету можна ознайомитися на його головній сторінці, в якій покроково розписані етапи роботи з системою.

Крім того, отримати консультацію щодо функціонування сервісу можна за тел. (044) 323-01-11, 067-555-01-11, 066-555-01-11.

У разі виникнення збоїв у роботі сервісу користувачі можуть про це, надіславши повідомлення на електронну адресу kpp_support@minrd.gov.ua.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x