Продавець в Умані влаштував бійку, захищаючи себе

Продавець в Умані влаштував бійку, захищаючи себе

Погрожуючи зброєю, чоловік вимагав кошти у продавця однієї з крамниць Умані. Врятували постраждалого від нападника правоохоронці, що в той момент були поряд.

Про це «Новій Добі» повідомили в СЗГ УМВС України в Черкаській області.

В другій половині дня в місті Умань до автокрамниці зайшов чоловік в камуфляжній формі з пакетом в руці. Він робив вигляд, що ретельно оглядає запчастини. Не підозрюючи нічого лихого, продавець розмовляв по мобільному телефону. Коли він поклав слухавку, відвідувач раптово достав з кишені пневматичний пістолет і став вимагати виручку. Господар подумав, що це жарт та відмовився підкорятися. Розлючений зловмисник схопив чоловіка за комір та почав бити. В бійці нападник загубив пістолет, тоді з пакету він достав кухонний ніж. Постраждалий відбивався, намагався втекти. Бійка двох чоловіків продовжилася на вулиці. Саме в цей момент неподалік крамниці перебували оперативні працівники, які втрутились в ситуацію. Працівники міліції припинили бійку та викликали слідчо-оперативну групу Уманського міського відділу міліції.

Напад на крамницю вчинив 53-річний житель Уманського району.
Зловмисник заперечує, що мав намір грабувати. У нього правоохоронці вилучили пневматичний пістолет, кухонний ніж, електрошокер та молоток.

За даним фактом слідчим відділом Уманського міського відділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст.187 Кримінального кодексу України (розбій). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна. Ведеться досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x