Велосипед для дітей – весело і корисно

Велосипед для дітей – весело і корисно

Улітку діти різного віку люблять кататися на велосипеді. Фахівці стверджують: це прекрасний спосіб покращити міцність і витривалість організму. Тому сміливо саджайте дитину на дво- або триколісний! Пам’ятайте лише про вибір транспорту відповідно до віку дитини та дотримання правил безпеки.

Переваги велосипеда:
1. Катання на велосипеді забезпечить дитині гарну поставу і міцний хребет. Адже проблеми зі спиною – від малорухливого способу життя. Велопрогулянки ліквідують цю проблему. Під час їзди навантаження на хребет зменшується, при цьому хребці перебувають у тонусі.
2. Їзда на велосипеді тренує м’язи, серце й судини, розвиває витривалість.
4. За рахунок збільшення повітря, яке вдихає юний велосипедист, у нього починають краще працювати легені. Всі внутрішні органи насичуються киснем і оздоровлюються.
6. Дитина, їдучи на велосипеді, постійно контролює рівновагу. Так тренуються вестибулярний апарат і розвивається координація рухів.
7. Катання на велосипеді є хорошою профілактикою короткозорості. Діти зараз багато читають і пишуть, фокусуючи погляд на книзі або на зошиті, що погіршує зір. Їзда на велосипеді, навпаки, потребує уважного погляду в далечінь.
8. Розвинутий дитячий організм менше піддається інфекціям. Тому літо на велосипеді може стати запорукою зими без грипу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x