На сесії депутати Черкаської райради відкорегували бюджет

На сесії депутати Черкаської райради відкорегували бюджет

17 червня 2016 року відбулось пленарне засідання шостої сесії Черкаської районної ради VII скликання, яке провів голова районної ради Олексій Собко. У передбачений Регламентом роботи районної ради час представники депутатських фракцій озвучили звернення і запити. «Нова Доба» про це дізналася в Черкаській РДА.

На початку роботи пленарного засідання голова районної ради Олексій Собко оприлюднив звернення депутатів районної ради щодо подолання тарифної кризи та зменшення соціальної напруги до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, НКРЕКП, Антимонопольного комітету України, Генеральної прокуратури України.
Про цільову програму вдосконалення інформаційно-аналітичного забезпечення органів виконавчої влади і місцевого самоврядування Черкаського району, збільшення надходжень до районного бюджету на 2016 рік доповів начальник Черкаської об’єднаної ДПІ у Черкаському районі Головного управління ДФС у Черкаській області Іван Приблуда, який зазначив, що метою програми є надання у повній мірі інформаційних послуг, поліпшення обслуговування населення, створення відповідних умов для виконання податкових зобов’язань платниками податків.

Також депутати обговорили та підтримали внесення змін до районного бюджету на 2016 рік. Доповідаючи з цього питання, начальник фінансового управління райдержадміністрації Ганна Шокот відзначила, фінансовий ресурс районного бюджету у сумі 155,756 тис грн (вільний залишок коштів районного бюджету, який склався станом на 1 січня 2016 року) розподілені таким чином:
– видатки споживання загального фонду – 103,254 тис грн;
– передано видатків розвитку із загального фонду до бюджету розвитку(спеціального фонду) – 52,502 тис грн.

На сесії депутати затвердили ряд районних програм: про цільову програму вдосконалення інформаційно-аналітичного забезпечення органів виконавчої влади і місцевого самоврядування Черкаського району, збільшення надходжень до районного бюджету на 2016 рік; про програму організації харчування учнів 1-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів району на 2016 рік; про Програму «Про впровадження інформаційно-аналітичної системи «Місцеві бюджети» на 2016-2018 роки.
Під час пленарного засідання депутати заслухали виконання ряду районних програм: «Районної цільової соціальної Програми протидії захворювань на туберкульоз на 2013-2016 роки» та «Програми розвитку малого і середнього підприємництва Черкаського району на 2015-2016 роки».
Розглянуто проекти рішення із затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок, одне із яких не найшло підтримки у депутатського корпусу та ряд питань, що стосуються майна районної комунальної власності.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x