Черкащанка намагалася втопитися у Дніпрі

Черкащанка намагалася втопитися у Дніпрі

На щастя, її наміри вчасно зупинили випадкові черкащани, які помітили дівчину у воді. Люди витягли жінку на берег і повідомили про подію до патрульної поліції. На місце виклику негайно прибув черговий екіпаж. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі Патрульної поліції Черкас.

24-річна місцева жителька перебувала у стані алкогольного сп`яніння. Під час встановлення обставин, які спонукали жінку до самогубства, інспектори з`ясували, що в неї нещодавно помер батько. Після втрати близької людини дівчина відчувала важкі переживання, а підігрівшись алкоголем узагалі вирішила розпрощатись із життям.
Заспокоївшись, вона попросилася вмитися і знову кинулася у річку. Патрульний, у бронежилеті та повній амуніції, ціною власного життя заходився її рятувати. Йому на допомогу поспішив напарник.

Коли дівчину дістали з води вона була без свідомості. Інспектори надали долікарську допомогу та повернули потопельницю до тями. У цей час приїхали рідні й забрали потерпілу додому, від медичної допомоги вони відмовились.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x