У Черкасах фінішував чемпіонат з триатлону

У Черкасах фінішував чемпіонат з триатлону

Чотири роки поспіль Черкаси стають столицею триатлону. Цьогоріч за нагороди чемпіонату України з триатлону та чемпіонату України з триатлону в естафетах-мікс та гонки «Open Race» приїхали позмагатись понад 200 спортсменів з різних куточків України. «Нова Доба» про це дізналася в Управлінні у справах сім’ї, молоді та спорту ЧОДА.

У перший день змагань відбулися індивідуальні старти на чемпіонаті України з триатлону серед юнаків і кадетів та чемпіонаті України з триатлону серед юнаків і кадетів на суперспринтерській дистанції та відкритому чемпіонаті Черкаської області з акватлону.
Чемпіонат України з триатлону в естафетах-мікс проходив другого змагального дня та зібрав 20 команд, які долали дистанцію 250 метрів з плавання, 6,6 км на велосипеді та 1,6 км бігу.
Кращими серед кадетів та юнаків стали команди спортсменів із Одеси. Друге місце серед кадетів здобула черкаська команда, серед юнаків – команда Дніпра.

Третє місце в обох категоріях посіли спортсмени із Житомира.
Також другого дня кількадесят охочих взяли участь у змаганнях «Open Race». Спортсмени із інших видів спорту і звичайні жителі міста долали 300 метрів плавання, 8 км на велосипеді та 2 км бігу. Вік наймолодшого учасника становив 10 років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x