Прокурор Черкащини перевірив уманську колонію

Прокурор Черкащини перевірив уманську колонію

З метою реалізації конституційної функції нагляду за додержанням законів при виконанні судових рішень у кримінальних справах учора прокурор області Сергій Овчаренко відвідав Уманську ВК № 129. Про це «Нова Доба» дізналася від Черкаської обласної прокуратури.

Прокурор області перевірив дотримання конституційних прав засуджених осіб на належне медико-санітарне та матеріально-побутове забезпечення.

Також Сергій Овчаренко провів особистий прийом засуджених та поспілкувався з останніми щодо умов їх утримання, надав їм роз’яснення вимог чинного законодавства, оглянув промислові та житлові об’єкти установи виконання покарань області, місця проведення соціально-виховних заходів, медичну частину, дільницю посиленого контролю, їдальні, лазне-пральний комплекс, клас з доступом до мережі Internet та інші приміщення колонії.

Під час перевірки прокурор області звернув увагу керівництва вказаної установи виконання покарань на необхідність дотримання службовими особами колонії вимог чинного законодавства з питань забезпечення належних умов тримання засуджених у місцях несвободи.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x