На Золотоніщині прикутий до ліжка пенсіонер став убивцею

На Золотоніщині прикутий до ліжка пенсіонер став убивцею

Сімейна сварка закінчилась смертю потерпілого, який від отриманого ножового поранення помер через декілька днів у лікарні. За даним фактом відкрито кримінальне провадження, 58-річному чоловіку оголошено про підозру та обрано міру запобіжного заходу – домашній арешт. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До Золотоніського відділу поліції зателефонував черговий лікар швидкої допомоги та повідомив, що до приймального відділення доставлено чоловіка одного із сіл району із ножовим пораненням. На вказане місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група.

Як з’ясувалось, тілесні ушкодження у вигляді ножового поранення наніс 58-річний тесть потерпілого. Пенсіонер розповів, що проживає у своєї доньки, яка доглядає його тому, що він майже не пересувається та постійно лежить у ліжку. Ввечері зять із святкування повернувся додому в стані алкогольного сп’яніння. Почалася сварка. Не витримавши образ у свою сторону, пенсіонер схопив ножа, який лежав у нього під подушкою та завдав ножового поранення у грудну клітку зятеві. Усвідомивши, що накоїв, чоловік покликав на допомогу доньку та дружину, які зателефонували медикам. Через декілька днів від отриманого поранення 38-річний потерпілий помер у лікарні.

За даним фактом слідчим відділом Золотоніського відділу поліції розпочато досудове розслідування, пенсіонеру оголошено про підозру передбаченого частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України та обрано міру запобіжного заходу – домашній арешт. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x