Житель Городищини обікрав товариша

Житель Городищини обікрав товариша

Зловмисника затримали при спробі підкинути викрадені речі заявнику. За вчинене йому загрожує до трьох років позбавлення волі. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До Городищенського відділення поліції звернувся 39-річний житель одного із сіл району з повідомленням, що його обікрали. Чоловік розповів, що з його будинку зловмисники викрали електродрель та мобільний телефон.

Також правоохоронці дізналися від заявника, що до крадіжки ймовірно причетні його товариші. Адже саме з ними чоловік випивав у своїй оселі. Під час застілля між чоловіками виникла сварка, яка ледь не завершилася бійкою, проте господар будинку вчасно покинув приміщення. Коли повернувся, так званих друзів уже не було на місці, а разом з ними не стало електроінструмента та мобільного телефона.

Поліцейські встановили, що до крадіжки причетний 21-річний товариш потерпілого. Зловмисника затримали при спробі підкинути викрадені речі заявнику.

За даним фактом Городищенським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за статтею 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x