Катеринопільщина розбудовується

Катеринопільщина розбудовується

Торік тут введено в дію 4 соціально важливі об’єкти, зокрема, погруддя Т. Г. Шевченка на центральній площі Катеринополя, багатофункціональний майданчик у Мокрій Калигірці, торговий комплекс «Альонка», магазин «Шпалери» в Катеринополі. В січні поточного року вже введено в експлуатації магазин «Меблі», продовольчий магазин «Шанс» та відкрито актову залу для реєстрації шлюбів в смт Єрки.

Про це «Новій Добі» повідомили в Катеринопільській РДА.

До кінця року катеринопільці планують ввести в експлуатацію завод по переробці насіння сої та ріпаку ТОВ «Катеринопільський елеватор» вартістю 150 млн.грн., відкрити торговий комплекс у селищі, побудувати багатофункціональні спортивні майданчики в селах Розсохуватка та Новоселиця, провести реконструкцію корівників ФГ «Агродана».

Наразі проводиться виготовлення проектно-кошторисної документації на введення в дію котельні загальноосвітньої школи у Вікниному, добудова загальноосвітньої школи № 2 та реконструкція каналізаційних мереж у райцентрі.

– Пріоритетність розвитку соціальної сфери села та агропромислового комплексу в структурі народного господарства сприяє соціальній захищеності сільського населення. Тож введення в дію соціально значимих об’єктів є для районної влади завданням номер один, – вважає голова райдержадміністрації Олексій Бардаченко.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x