2 кілограми наркотику та 65 кущів конопель вилучили у жителя Черкащини

2 кілограми наркотику та 65 кущів конопель вилучили у жителя Черкащини

З домоволодіння чоловіка вилучено 13 поліетиленових пакетів вагою понад 2 кілограми з речовиною рослинного походження зеленого кольору. Знайдене схоже на особливо небезпечний наркотичних засіб – канабіс та 65 кущів рослин конопель, які росли на присадибній ділянці. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

У домоволодінні одного із місцевих жителів виявлено та вилучено 13 поліетиленових пакетів з вмістом речовини рослинного походження зеленого кольору, схожої на особливо небезпечний наркотичних засіб – канабіс. Також виявлено 65 кущів рослин конопель, які росли на присадибній ділянці та в подальшому знищені. Обшук проводили в рамках загальнодержавної операції під умовною назвою «МАК» Співробітники Четвертого територіального Управління Департаменту протидії наркозлочинності спільно з прокуратурою міста та слідчими Черкаського відділу поліції.

Вилучені з незаконного обігу заборонені речовини направлені до криміналістичного центру МВС з метою проведення експертизи.

Як повідомив начальник Четвертого територіального Управління Департаменту протидії наркозлочинності Роман Панасюк, за даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 309 (Незаконне зберігання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) та 2 статті 310 (посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України. Наркоторговцю загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x