У жителя Канівщини украли барсетку, в якій було 5 тисяч гривень

У жителя Канівщини украли барсетку, в якій було 5 тисяч гривень

Крадіжку вона вчинила в домоволодінні потерпілого, після чого зникла. Правоохоронці жінку відшукали та доставили до відділення поліції. Її дії слідчі кваліфікують, як крадіжка. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До Канівського відділення поліції звернувся 41-річний житель одного із сіл району. Заявник розповів, що прокинувшись зранку, виявив відсутність своєї барсетки, в якій лежали грошові кошти в сумі 5 300 гривень. Також чоловік додав, що у нього в будинку ночувала його знайома, яка зникла, поки він спав.

Отримавши опис 36-річної жінки, правоохоронці вирішили перевірити її на причетність до вчинення кримінального правопорушення. Встановлюючи місцеперебування гості, працівники поліції дізналися, що вказана жінка купувала продукти та розраховувалась в місцевому магазині великою грошовою купюрою потім викликала таксі і поїхала до міста Канів. Проведеними заходами підозрювану відшукали та доставили до відділення поліції.

За фактом крадіжки слідчим відділенням Канівського відділення поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x