Правоохоронці змагалися у футболі до Дня Конституції

Правоохоронці змагалися у футболі до Дня Конституції

Змагання відбулися на базі спорткомплексу Черкаського інституту пожежної безпеки імені героїв Чорнобиля серед 6 збірних команд Черкаського гарнізону поліції. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП Черкаської області.

За підтримки та ініціативи відділення Національного олімпійського комітету України, спортивного клубу поліції, Черкаської обласної організації ФСТ «Динамо» та Управління кадрового забезпечення ГУНП в Черкаській області відбувся турнір з міні-футболу.

До участі в змаганнях подали заявки 6 збірних команд управлінь, відділів та підрозділів ГУНП. Вони були розподілені на дві підгрупи по 3 команди. Кожен тайм тривав по 10 хвилин, під час яких визначалися учасники, які потраплять до фіналу.

Досвідчені арбітри контролювали та слідкували за дотриманням гравцями правил гри. Переможці групи та команда, яка зайняла друге місце в підгрупі, вийшли до фінальної частини.

У фіналі ж зустрілися команди батальйону поліції особливого призначення та слідчого управління. Матч закінчився з рахунком 3:0 на користь спецпризначенців, які в результаті стали переможцями турніру.

По закінченню змагань були визначені кращий нападник, захисник та воротар. Переможці і призери змагань отримали кубки, почесні грамоти, футбольні м’ячі та цінні подарунки.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x