Будинок жителя Кам’янщини обікрав товариш

Будинок жителя Кам’янщини обікрав товариш

Зловмисника відшукали на одній із залізничних станцій, звідки він мав намір їхати до іншого населеного пункту аби продати награбоване. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП Черкаської області.

До чергової частини Кам’янського відділення поліції надійшло повідомлення від місцевого жителя про пограбування. Чоловік повідомив: щойно пограбували його домівку.

На місце події негайно прибули правоохоронці. Зі слів заявника поліцейські дізналися, що грабіжником виявився його товариш, який розбив вікно будинка та пробрався в оселю. Потерпілий застав злодія на місці вчинення злочину. Однак крадій устиг утекти.

Зловмисника була знайдено та затримано на одній із залізничних станцій. Чоловік збирався поїхати в інший населений пункт аби продати викрадену техніку.

За даним фактом Кам’янським відділенням поліції зловмиснику оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення згідно частини 3 статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України та обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x