Черкаські рятувальники нагадали відпочивальникам у лісі про правила безпеки

Черкаські рятувальники нагадали відпочивальникам у лісі про правила безпеки

У черкаських рятувальників стало доброю традицією напередодні та у вихідні проводити інформаційно-роз\’яснювальну роботу з відпочивальниками. Про це «Новій Добі» повідомили в Управлінні ДСНС України в Черкаській області.

З метою навчання населення правилам пожежної безпеки та попередження пожеж в екосистемах Черкащини, 25 червня співробітники Державної служби з надзвичайних ситуацій разом із представниками лісового господарства та волонтерами здійснили профілактичний рейд лісами одразу в декількох районах області, а саме: Звенигородському, Чорнобаївському, Кам`янському та Монастирищенському.

Відпочивальників у лісових масивах та паркових зонах, куди завітали фахівці ДСНС було чимало, тому рейд виявився насиченим. Дорослим та дітям інспектори Держслужби з надзвичайних ситуацій розповіли про небезпеки літнього періоду, зокрема про причини та небезпеку лісових пожеж. Співробітники Служби порятунку наголосили громадянам на дотриманні правил безпеки при розведенні багаття та звернулися з проханням не залишати вогнище без нагляду.

Люди охоче дослухалися до порад учасників рейду та обіцяли дотримуватися їх рекомендацій. Для більшої результативності відпочивальники отримували від рятувальників інформаційні листівки.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x