100-річчя відзначила жителька Скородистика

100-річчя відзначила жителька Скородистика

Квітами та цінними подарунками щиро привітали ювілярку Ольгу Маркіянівну Шепель голова райдержадміністрації Сергій Джоболда, заступник голови райдержадміністрації Валентина Стилик, сільський голова Іван Поїздник, представник СТОВ «Агроко» Світлана Литвин, голова ветеранської організації Іркліївської територіальної громади Валентина Загреба та побажали здоров’я, щастя та уваги від рідних. Про це «Нова Доба» дізналася в Чорнобаївській РДА.

Народилася Ольга Маркіянівна в далекому 1916 році в багатодітній сім’ї, але після її народження мати померла і залишилась Оля сиротою.
Разом із чоловіком Миколою Федоровичем народили трьох синів, але один ще маленьким у 1947 році помер. Нині тішиться і гордиться двома синами, трьома внуками і двома правнуками. Проживає у Скородистику в окремому будинку, але в одному дворі зі старшим сином Іваном. Ще й досі допомагає синові та невістці по господарству, сама готує собі їсти, цікавиться новинами.
Ольга Маркіянівна має більше 50 років трудового стажу. Завжди сумлінна в роботі, чесно трудилася в колгоспі на пізніх роботах, де була потрібна.

Доля не балувала Ольгу Шепель ні в дитинстві, ні в дорослому житті. Її життєвий шлях – приклад людської доброзичливості, працелюбності, щедрості.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x