До Дня Конституції у Чорнобаї пройшов турнір з футболу

До Дня Конституції у Чорнобаї пройшов турнір з футболу

Уже традиційно, 20-й рік поспіль у селі Іркліїв пройшов турнір з футболу серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів, присвячений Дню Конституції. У змаганнях взяли участь юнаки Іркліївської загальноосвітньої школи, Богодухівського, Лихолітського та Лукашівського навчально-виховних комплексів. «Нова Доба» про це дізналася в Чорнобаївській РДА.

Зі щирими вітаннями та побажаннями спортивних успіхів та перемоги до учасників турніру звернулись голова райдержадміністрації Сергій Джоболда, сільський голова Іван Поїздник, начальник відділу освіти Раїса Піддубна та член виконкому Іркліївської сільської ради Олександр Юхно, а священик Свято-Троїцького Собору протоієрей Іван освятив учасників заходу.

У чесній та завзятій боротьбі перемогу отримали господарі турніру, вихованці Іркліївської ЗОШ. II місце посіли футболісти Лукашівського НВК, III – Лихолітського НВК. Усі команди були відзначені цінними призами, грамотами та медалями. По закінченні церемонії нагородження, учасників заходу пригощали козацькою кашею.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x