Тальнівські депутати не підтримали рішення про реорганізацію Романівського НВК

Тальнівські депутати не підтримали рішення про реорганізацію Романівського НВК

Днями відбулася 7 (позачергова) сесія районної ради, яку провела її голова Валентина Любомська.
Враховуючи пропозиції, внесені на засіданнях профільних постійних комісій та президії, затверджено порядок денний сесії. «Нова Доба» про це дізналася в Тальнівській райраді.
По першому питанню було заслухано інформацію голови Тальнівської районної виборчої комісії Надії Оксаниченко про реєстрацію Мельник В.М. депутатом районної ради.

Прийнято рішення з питань: про внесення змін до рішення районної ради від 22.12.2015 № 2-4/УІІ «Про районний бюджет на 2016 рік» із змінами; про районну Програму забезпечення виконання вироків суду відносно осіб засуджених до покарань не пов’язаних з позбавленням волі відповідно до вимог Кримінального та Кримінально-виконавчого кодексів України на 2016-2020 роки; про надання дозволу на проведення невід’ємних поліпшень орендованого майна; про звіт головного лікаря Тальнівської центральної районної лікарні (ЦРЛ) про результати фінансово-господарської діяльності Тальнівської ЦРЛ; про переукладання договору оренди частини приміщення Тальнівської ЦРЛ; про погодження клопотання КП «Водоканал» Тальнівської міської ради щодо отримання спеціального дозволу на користування ділянками надр з метою геологічного вивчення. Затверджено технічну документацію з нормативної грошової оцінки земельної ділянки.

Проект рішення щодо реорганізації Романівського НВК І-ІІ ступенів – не підтримано.
Депутатами Тальнівської районної ради схвалені звернення до Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України щодо необґрунтованого підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги та врегулювання питання передачі в оренду земельних ділянок під проектними польовими шляхами.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x