Поліція встановлює обставини вбивства черкащанки

Поліція встановлює обставини вбивства черкащанки

Тіло жінки було знайдено 20 червня в місті Черкаси на території колишнього військового полігону. За цим фактом слідчим відділом Черкаського відділу поліції розпочато кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення,
передбаченого статтею 115 Кримінального кодексу України. «Нова Доба» про це дізналася в секторі комунікації Головного Управління Національної поліції в Черкаській області.

20 червня до Черкаського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що на території колишнього військового полігону в місті
Черкаси виявлено тіло жінки в стані гнилісних змін. За результатами проведених оперативно-розшукових заходів, відповідно до попередніх результатів криміналістичних та медичних досліджень встановлено, що з великим ступенем вірогідності виявлені рештки трупа можуть належати Мальчевській А.В, яка 3 червня безвісти зникла з місця свого проживання.

Поліція встановлює обставини вбивства черкащанки

Мальчевська Алла Василівна, 03.04.1955 року народження має на зріст 165 см., волосся світле, на лобі наявний шрам довжиною 5 см., що утворився внаслідок оперативного втручання.

Працівники поліції звертаються до громадян: хто впізнав громадянку зображену на фото та бачив її після 1 червня, а також володіє інформацією про коло її спілкування просимо надати інформацію до Черкаського відділу поліції.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x