У Черкасах відкрили школу барменів

У Черкасах відкрили школу барменів

Відкриття школи барменів «Barland», а також безкоштовний майстер-клас по приготуванню коктейлів відбулися вчора у черкаському «Fusion Club 111».

Ініціаторами заходу були Максим Зубенко, бармен з більш ніж п’ятирічним досвідом роботи, та його товариш Михайло Мельник – бармен з більш ніж шестирічним досвідом роботи за барною стійкою закладів України, учасник регіональних та українських чемпіонатів з флейрингу.

За словами Максима, у 2012 році він зайняв 40-ве місце з флейрінгу серед усіх барменів України. Він був першим за чотири роки, хто там виступив з Черкаської області.

У школі барменів обіцяють усіх охочих навчити теорії алкоголю і маніпуляціям предметами за барною стійкою. Навчать і флейрінгу, тобто, приготуванню коктейлів з використанням елементів жонглювання. Цьому обіцяє навчити сам Максим. Практику такі студенти проходитимуть на базі нічного клубу «111» та броварні «Ерік».

У базовий курс входять такі дисципліни, як історія питних закладів, теоретичні знання про виробництво коктейлів та історія, правила подачі та вживання, міксологія, робочий і показовий флейрінг, дегустація алкоголю та практичні заняття з приготування коктейлів і кави, тенденції світових барів, тематичні семінари, «Speed Mix» (швидкісне змішування),“Sleep Mix” (змішування з зав’язаними очима). Набір у групи на базовий курс навчання барменів почнуться 15 лютого.

Варто зазначити, що вечірка була також приурочена до Дня бармена, 6 лютого.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x