У Каневі представили виставку Володимира Колота

У Каневі представили виставку Володимира Колота

24 червня у науково-дослідному відділі «Літературна Канівщина» відкрито персональну виставку канівського митця Володимира Колота. Про це «Нова Доба» дізналася від завідувачки науково-дослідного відділу «Літературна Канівщина»
Ірини Юрченко.

На виставці представлено його багатогранний творчий доробок: графічні малюнки та колажі, акварелі, фотографії. Серед них особливо виділяються оригінальні роботи на шевченківську тематику. Хвилюють художника проблеми захисту навколишнього середовища га глобальні проблеми людської цивілізації. На виставці експонуються численні фотографії, в яких відображена краса і велич мальовничої природи Канівщини.

Привітати Володимира Колота з відкриттям персональної виставки прийшли друзі, знайомі, шанувальники творчості художника. Серед них представник Канівського міського відділу культури Галина Заболотна, талановита поетеса, лауреат Всеукраїнського поетичного конкурсу ім. Максима Рильського Віра Носенко, художниця, член Національної спілки художників України, Національної спілки театральних діячів України, лауреат премії імені Василя Стуса Любов Міненко, лікар за фахом та художник за покликанням Микола Кочубей. У виконанні учасниці гітарного клубу «Альтавіста» Аліни Кремер прозвучала пісня «Все буде добре» гурту «Океан Ельзи».

Володимир Колот розповів про представлені на виставці роботи, поділився своїми планами на майбутнє.

Учасників заходу вразила багата творча уява художника, його вміння розгледіти незвичне у буденних речах і подарувати людям справжнє свято від спілкування з прекрасним.
Персональна виставка творчих робіт Володимира Колота експонуватиметься до 1 серпня цього року.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x