Геннадій Бобов відкрив сучасний спортивний майданчик у Корсуні-Шевченківському

Геннадій Бобов відкрив сучасний спортивний майданчик у Корсуні-Шевченківському

Уперше за 45-річну історію існування дитячо-юнацька спортивна школа Корсуня-Шевченківського отримала 11 нових, сучасних, багатофункціональних тренажерів. Частина з них – професійні, на яких удосконалюватимуться підростаючі спортивні таланти, решта ж розміщені на новоствореному спортивному майданчику в дворі школи, який доступний усім бажаючим. Подарунок у вигляді тренажерного обладнання корсунчанам зробив народний депутат України Геннадій Бобов. Урочисте відкриття облаштованого спортивного майданчика відбулося 29 червня.

– Хоч у житті не завжди вдається досягти того, що плануєш, але цей майданчик ми відкриваємо точно в ті терміни, які напередодні пообіцяли. Він служитиме для дітей місцем, де вони покращуватимуть своє здоров’я, розвиватимуть фізичні здібності, вчитимуться долати перешкоди і перемагати. Водночас така спортивна діяльність відволікатиме підростаюче покоління від шкідливих звичок і поганих компаній. Величезна вдячність усім корсунчанам за те, що ми відкриваємо його разом, – підкреслив Геннадій Бобов під час вітального слова.
Міський голова Корсуня-Шевченківського Олександр Гайдай у своєму виступі наголосив, що спортивний майданчик стане не лише місцем, де тренуватимуться професійні спорт­смени, а й територією, де дбатимуть про здоров’я пересічні корсунчани всіх вікових категорій. Підтвердження цьому – вже традиційна ранкова «зарядка» корсунських пенсіонерів.

Геннадій Бобов відкрив сучасний спортивний майданчик у Корсуні-Шевченківському

– Я дуже горда з того, що в нас у місті відкрили такий майданчик, оскільки вже з місяць сама о шостій годині ранку приходжу сюди займатися і подруг своїх агітую. Це і здоров’я, і розвиток молодшого покоління, і престиж нашого районного центру, – коментує жителька Корсуня-Шевченківського Віра Корніївна.
Але найбільше задоволення від нових тренажерів, звісно, отримають 356 вихованців корсунської ДЮСШ. Як розповідає заступник директора з навчально-тренувальної роботи спортивної школи Віктор Невідничий, нині вихованці спортивної школи займаються у 8-ми різних відділеннях (баскетбол, самбо, дзюдо, кіокушинкай карате, футбол, пауерліфтинг, легка атлетика, тріатлон) абсолютно безкоштовно. А нове обладнання допоможе виховати ще більше нових чемпіонів.

Геннадій Бобов відкрив сучасний спортивний майданчик у Корсуні-Шевченківському

– У нас лише у виді дзюдо четверо кандидатів у майстри спорту, і діти долучаються до спортивних лав дедалі активніше. Маємо 13 професійних тренерів і завдяки допомозі спонсорів, таких як Геннадій Бобов, 6 років поспіль утримували першість в обласному огляді-конкурсі на кращу постановку спортивно-освітньої роботи в області. Тепер із новими тренажерами зможемо залучити більше спортивної молоді не лише з Корсуня, а й із сіл району, – підсумовує Віктор Невідничий.
Однією з вихованок, якою пишається Корсунь-Шевченківська ДЮСШ, є 16-річна Анастасія Захарченко. Незважаючи на те, що серйозно займатися пауерліфтингом дівчина почала лише 1,5 роки тому, вона вже стала переможницею чемпіонату України з класичного пауерліфтингу та виконала норматив кандидата в майстри спорту.

– Ми з Анастасією минулоріч займалися впродовж літа, незважаючи на спеку, і за доволі короткий термін отримали хороший результат. Кожні такі змагання й перемоги наших вихованців мотивують ще більшу кількість дітей долучатися до нашої спортивної сім’ї, – коментує директор Корсунь-Шевченківської ДЮСШ і тренер Анастасії Захаренко Сергій Федоренко.
Сама ж Анастасія, відкриваючи спортивний майданчик разом із Геннадієм Бобовим, запевнила народного депутата, що це тренажерне обладнання буде професійно використовуватися для досягнення нових спортивних результатів і розвитку дитячого спортивного руху на Корсунщині.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x