У Чигирині змагалися з пляжного волейболу

У Чигирині змагалися з пляжного волейболу

Продовжуючи низку заходів до Дня Незалежності України, сектором у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації вперше проведено змагання з пляжного волейболу – мікс, який, як запевняють організатори, стане традиційним у Чигиринському районі. Про це «Нова Доба» дізналася в Чигиринській РДА.

Шість команд, до складу кожної обов’язково входять спортсмен та спортсменка, виборювали головний трофей змагань: «ДЮСШ», «Надія», «Вікторія», «Захарченки», «Мрія» та «Дяченки». У яскравих змаганнях волейбольного міксу точилася напружена боротьба. До піщаного майданчика була прикута увага всіх присутніх.

За третє місце зустрілися у двобої команди «Надія» та «Мрія». Слід зазначити, що лише третя партія визначила переможців, якими стали представники «Мрії» – Валентин Бабенко та Наталія Ременюк. За золоті медалі боролися команди «ДЮСШ» та «Захарченки». В першому сеті упевнено переміг сімейний дует у складі Андрія та Людмили з рахунком 21 : 11. У другому – фортуна посміхнулася команді ДЮСШ (рахунок 21 : 9). Взнаки далася втома учасників обох команд, та все ж таки характер та воля до перемоги Ярослави Кульшай та Олега Бахановича вивели команду у третьому сеті на перше місце.

Від організаторів заходу переможців та призерів нагороджено Кубком та медалями різного ґатунку.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x