Стрілець із Черкащини – призер чемпіонату США

Стрілець із Черкащини – призер чемпіонату США

Після вдалого виступу на попередніх кубках світу сезону 2016 в ОАЕ, Таїланді та у Польщі національна паралімпійська збірна завоювала звання чемпіонів та призерів на відкритому чемпіонаті Сполучених Штатів серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату, що з 22 до 29 червня проходив у м. Форт Беннінг, Штат Джорджія. Ці змагання, де українські стрілки проявили себе якнайкраще, були однією з останніх сходинок підготовки до Ріо-2016. Про це «Нова Доба» дізналася з сайту «Чемпіон»

Пліч-о-пліч з американськими спортсменами змагались найкращі стрільці з України, Індії, Бразилії, Канади, Ірландії, Пуерто-Ріко, Іспанії, Монголії. Чемпіона США визначали за сумарною кількістю очок двох стартів.

Одним із кращих виступів паралімпійської збірної України став виступ черкащанина Василя Ковальчука: у цих змаганнях він здобув «золоту» та «срібну» нагороди.

Упродовж змагань українська команда на чолі з головним тренером національної паралімпійської збірної з кульової стрільби, заслуженим тренером України Виноградовою Іриною Ігорівною, тримала суперників у напрузі.

У сумі до скарбнички національної паралімпійської збірної команди України спортсмени принесли 12 медалей, серед яких – 5 золотих, 5 срібних та 2 бронзових.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x