Канівські рятувальники провели рейд на пляжі

Канівські рятувальники провели рейд на пляжі

30 червня рятувальники Канівського районного відділу Управління ДСНС у Черкаській області провели рейд на одному з найулюбленіших місць відпочинку у місті Канів – пляжі річки Дніпро. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

Під час бесід з відпочивальниками співробітники Держслужби з надзвичайних ситуацій застерегли: не варто перегріватись на сонці, оскільки висока температура негативно впливає на організм.

Також рятувальники наголосили на тому, вживання спиртних напоїв біля водоймищ є небезпечним. Через негативний вплив спиртного людина не здатна контролювати рухи та швидко орієнтуватися, особливо у воді.

Фахівці ДСНС звернули особливу увагу на відпочивальників, які перебували біля річки з дітьми, наголосивши не залишати малечу без нагляду та постійно навчати правил безпеки життєдіяльності.

Під час профілактичного рейду рятувальники роздали місцевим жителям інформаційні листівки з основними правилами безпеки та алгоритмом дій при рятуванні життя потопаючим.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x